top of page

Wie is de Dierenfysio?

Marjolein Rijn-van Bekkum, 

U bent op verwijzing van uw dierenarts aan het juiste adres voor dierfysiotherapeutische behandeling waaronder ook High Power Laser en Hydrotherapie.

Maar ook voor preventieve check ups  kunt u bij me terecht.

Tijdens mijn behandelingen heb ik aandacht voor het gehele systeem (holistische benadering), dus ook voeding, supplementen en andere aanvullende ondersteuning om uw dier een optimaal herstel te kunnen bieden zijn daar onderdeel van.

Uiteraard ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor Dierfysiotherapie, de NVFD.

Ik heb me door de jaren heen gespecialiseerd in de zorg voor de ouder wordende hond, u bent dan ook zeker  welkom met uw oude(re) huisgenoot.

Van kleins af aan was ik al gek op dieren, ik wilde dan ook dierenarts worden. Een dag meekijken op de opleiding Diergeneeskunde gaf me het inzicht dat dierenarts wellicht toch niet voor me weggelegd was.

In plaats van Diergeneeskunde werd het Fysiotherapie. In 2000 behaalde ik het diploma aan de Hogeschool van Amsterdam en werk sindsdien veel met patiënten met chronische klachten.

De dieren lieten me echter niet los, dus in 1996 kwam mijn eerste hond, een Berner Sennen mijn leven in, en in 2005 kocht ik mijn eerste paard. Zowel met mijn honden als met mijn paarden heb ik gedurende hun leven recreatief gesport en soms een wedstrijdje gedaan. Maar vooral enorm genoten van het samen dingen ondernemen.

 

In 1999 rondde ik mijn eerste instructeurscursus af om in 2014 voor mezelf te starten onder de naam Hondentraining Fun4dogz waar ik me gespecialiseerd heb ik het geven van Balans en Coördinatie trainingen voor honden. In 2016 werden de diensten uitgebreid met  Hondenmassage na geslaagd te zijn voor de Basis en Gevorderde opleiding van Kynomassage.

Maar het bleef toch kriebelen dus in 2019 gestart met de opleiding Fysiotherapie voor Dieren in Barneveld. Corona maatregelen hebben enige vertraging gegeven maar in 2022 heb ik deze opleiding kunnen afronden.

IMG-20220803-WA0000~2.jpg
20190602_091428.jpg
bottom of page